Merhabalar.
Konuya bu kadar değer verdiğin için teşekkürler Alp, üstelik daha kimse hadisenin kıymetinin farkında değil.. :} Videon çok aydınlatıcı, soru işareti bırakmıyor fakat gel gör ki günümüzde bu "altın"ın değerini anlayan pek yok. Hoş kızmamakta lazım, somut bir şeyler yok çünkü ortada.. Biz millet olarak gördüğümüze inandığımızdan görmemiz lazım.
Benim de bir kaç sene önce senin çabana benzer çeşitli eforlarım oldu çevremdeki insanlara miningi tanıtmak adına ama bir sonuca ulaşamadım malesef.. Hani sevdiğim insanlara anlattım bunu sadece, faydalansın yararlansınlar babında.. Fakat çok bir etki yaratamadım. Sonunda 20 bin bütçeyle kendime gold strike'lı bir makine aldım ve yaklaşık 3 aydır mining üzerine çalışıyorum. İlgim, miningden sonra daha fazla arttı, keza sempatim de öyle..
Artık beni dinlermiş gibi yapıp da esasen sallamayan insanlar yanıma gelip konu hakkında bilgi ister oldu. Dediğim gibi somut bir şeyler olacak ki harekete geçilsin.. Bu büyük bir yanlış aslında usta, somut olduktan sonra kör ninem dahi hareket eder, mevzu bir şey yokken hareket yaratmak değil mi..?
Velhasıl-ı kelâm her şey güzel, her şey sorunsuz. Kendi elektriğimi üretebileceğim iki adet dizel jeneratör de alırsam değme keyfime usta
Yanlış bir bilgiye sahip değilsem Amerika'da coin mining'e yönelik vergileştirme yoluna giden yasalar hazırlanıyor. Ülkemize gelmesi 2 yılı bulur diye tahmin ediyorum.. Her ne olursa olsun, bu çok güzel bir iş.
Pasta büyüktü, herkes alacağını aldı belki ama bu kalan kırıntılar da bizim gibilere yetiyor.. Konuya değindiğin, uğraştığın, emek verdiğin için teşekkürler.
Sevgiler..