haber siteniz imzanızdaki haber siteniz ise içerik nasıl doğal oluyor haber ajanslarının vb. haber sitelerinin haberleri değil mi? birde eğer bu site ise reklam yerleşimlerini başvuru sırasında nasıl yaptınız?
@webstar sorun konu sahibi olarak bana ise site bana mayısın son haftasında geldi daha öncesinde geçmişi hakkında tam bilgim yok ancak adsense başvurulmadığını biliyorum ve hitleri yok denecek kadar azdı sahiplik başka birinin üzerineydi o kişinin adsense hesabı vardır büyük ihtimal ancak sitede hiç reklama yayını yapılmamış ve joomlaydı. ben siteyi mayısın sonunda wordprese taşıyıp yoğun çalışma ile büyük bi sıçrama yaptık ilk haziranda başvuru yaptım kabul olmadı.
dün 2. kez başvuruyu yaptım hala cevap gelmedi bakalım hayırlısı.
Selamlar, Haber ajanslarından haberlerin geldiği doğru onları direk yayınlamıyorum hepsi olmasada 3 kişilik ekip haberleri özgünleştiriyoruz.
Yoksa 2 ajansdan günde 14 bin haberi nasıl ekliyebiliriz.
Ayrıca tek ürün satış siteleri mevcut, bunları dikkatli olarak takip ederseniz sitede satışa çıkan ürünleri tanıtımını ücretsiz yapıcaz diyerekten 1 adet özgün makale istemekteyiz. şu ana kadar 50 adet ürün makalesi var hepside özgün, birde bizim yazdıklarımız var teknoloji, magazin v.s gibi Farklı ip lerden başvurmanızı öneririm.
iyi şanslar.