Arkadaşlar merhaba; umarım yanlış kategori olarak nitelendirilmez. Öncelikle piyasa analizi yapmak istiyorum sonrasında satış düşünüyorum..
Yeni aldım siteyi ve işlerim çok fazla yoğunlaştı ilgilenemeyeceğimden satıyorum.. Büyük projem yarım kaldı diyebilirim.. SAtıp satmama konusunda da tereddütler yaşadım ancak yapacak bişey yok gibi gözüküyor. Rakip sitenin adını söylemeye gerek yok herkes biliyor zaten.. İçinde ölesine bir tema var alacak arkadaş değiştirir çünkü özgün bir yazılım gerekiyor bunun için.. Şimdi sizden istediğim ne kadara satmam konusunda fikir vermeniz.. Benim gözümde çok para ediyor yanılırım kendi sitem diye sizden duymak istiyorum...Lütfen şöyle düşünerek cevap verin; "Ben olsam şu kadara satardım"
Teşekkürler herkese...
https://www.r10.net/site-satisi/12224...ek-sablon.html
Site Satışı, Bölümün adından da anlaşılacağı için satış kategorisi! Piyasa araştırması, siz olsaydınız ne kadar verirdiniz, şöyle yapsam böyle olur mu vs. tarzı satış amacı taşımayan konular uyarılmaksızın kilitlenecektir.
Kurallarda da yazdığı gibi bu tip konuları webmastergenel veya offtopic bölümlerine açın.