Ekşi Sözlük'te şu linkte;
https://eksisozluk.com/r10-nette-yap...irisi--4467297
R10 hakkında eleştiri yazan yazarlara;
1. R10'daki bu başlık tüm tüm R10 yazarlarını kapsamaz ( Sizin yazdığınız entry'lerin tüm Ekşi Sözlük yazarlarını kapsamadığı gibi) Bu sebeple genelleme yapanın ta a.ına koyim.
2. Ekşi Sözlük'ün kalitesi öylesine düştü ki şu sıralar sadece troll'ler cirit atıyor ve kendini beğenmiş elitist yazarlar da onlara ayar vermeye çalışıyor. Olm komiksiniz la cidden. Aynı şey Uludağ Sözlük'te de var. Trollerin attığı oltaya hemen geliyorsunuz.
3. Tüm bu yazdıklarıma rağmen Ekşi Sözlük'e, öncelikle "amatör bir webmaster" olarak (o ne demekse artık) büyük bir saygı duyuyorum. Çünkü SSG'nin yarattığı bu site gerçekten inanılmaz başarılara ulaştı. Bu sebeple ben de içinde yer almak istedim ve Ekşi'ye kayıt oldum. Ancak
1 Aralık 2013'te kayıt olduğum ve 10 entry girdiğim halde hala yazar olamadım.
Her gün siteye giriş yaptığım halde çaylaklık sıram 7000'lerde geziyor. Bu nedir Allah aşkına ya? Aynı zamanda
5 yıllık bir
Uludağ Sözlük yazarıyım ve
6000'den fazla entrym var.
Karmam oldukça yüksek. Yani iyi bir yazar olduğuma inanıyorum ancak
Ekşi'de 7 aydır hala bir arpa boyu yol kat edemedim.
Belli bir kalitede yazmayı başarabilen insanlar yerine troll'lerin orada yazması, Ekşi'nin aslında kutsal bir bilgi kaynağı olmasından öte para kazanmayı hedeflemiş bir ticarethane olduğunu gösteriyor.
4. Madem bu başlığı okuyorsunuz şu an, bu yazdıklarıma bi cevap olarak entry girin de görüşlerinizi bilelim.
Saygılar.