UfLee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar
www.emekserverler.com Adresimden reklam satışlarına başladım ilk olarak r10dan Servan arkadaşımıza Reklam sunduk. ve bazı arkadaşların Laflarına güvenerek bu konuyu açmak istedim.

Tanıtım ağım Metin2, Transformice, Bombom, Ve minecraft serverler hakında youn hit almaktadır en cok hiti metin2 cilerdendir. Sitemizde sağdece Vip alanların satışı açıktır. Banner alanları teklife açıkdır ama satma tarafdarı degilim sitemden Örnek servan arkadaşımızın sayacaına baktım günde hemen hemen 50 kullanıcı yollamaktadır bunu 30 çarpparsak adam akkılı bir konunun en az ayda 1.500 kullanıcı yolayacagı ortaya cıkıyor bakıyorum facebook ağlarında satış yapan arkadaşlar 7 günlük üçretlere 30, 40, 50 tl gibi üçretler istemektedirler facebook un uygulamasıda son zamanları bildiginiz gibi hit yollamamaktadır yani benim şuan 100k sayfam var erindigime girip dogru düzgün hit yollamamaktadır. yollasa her gün durmam paso reklam yaparım sitelerimi uzun lafın kısası sitemde VİP alanlarında satış yapmak isdiyorum bu satışlar aylık 40 tl dir. sitemin hit bilgilrini ve kullanıcıya ğönderdigim hitleri burada paylaşacagım.

tekil hitim

Servan arkadaşıma yolladıgım 5 günlük hit

Servan arkadaşımıza yolladıgım bu akşamki hit gösdergesi

R10 dışı iletişim uflee@hotmail.com.tr skype olarakda iletişime gecebilrisiniz.
Hayırlı satışlar zafer abi siteler çoğu tanıtım sitesinden iyi
Tavsiye edilir verdiği dökümanlar doğru