shevsevko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkürler hocam.. umarım olumlu sonuç alırım
deneyin hocam inşallah alacaksınız..
alico adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sevgili webstar ,

Öncelikle böyle bir konu açıp yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim. Fakat vermiş olduğunuz linkte bulunan başvuru formu yüksek hacimli oyunlar (oyun yapımcıları , yaptıkları oyunlar bir çok sitede paylaşılan oyunlar dahil buna) için geçerli bir form (oyun öncesi reklam vb.) o sebeple lütfen dikkatli paylaşımlar yaparsak sevinirim.
Rica ederim.. Fakat oyunlar için adsense sadece yüksek hacimli oyunlar için değil flash oyunlar barındıran küçük çaplı oyunlar için de geçerlidir. Hale hazırda iki adet oyun sitem buradan kabul edilmiştir. https://support.google.com/adsense/answer/1706015 buradan kuralları okuyabilirsiniz. Aykırı bir durum olmadıkça herhangi bir sakıncası yoktur. Oyun siteleri normal adsense'den başvurduklarında reklam yerleşiminden doolayı çok çabuk banlandıklarını gördüm.. (Sebebi çok fazla text olmadığı için mecbur kalınan yerleşimler) Fakat oyunlar için adsense'de google sitenzin bir oyun sitesi olduğunu bilerek sze tolerans tanıyor. Dediğiniz gibi kendi oyunlarını yazabiliyorsa site sahibi Actionscript ile oyun içerisine de reklam yerleştirmeye izin veriyor. Saygılarımla...

UfLee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Youtube kanalını onaylaman için ilk önce bir onaylanmış adsense hesabın olmalıdır. Konu sahibinden özür dilerim konusuna karışdıgım için ama sabahın 7si kimse yok yardımcı olmak istedim
@Uflee , konu başında da belirttiğim üzre tüm bilgili arkadaşlar burada sorunları çözmede yardımcı olabilirler demiştim.. Çok iyi yapıyorsunuz..Bana yardımcı olarak..