Bütün yazarlarını aynı kefeye koymak yanlış olur. Konu hakkındaki bilgisi 2 dk önceki google aramasına dayanan insanlarda var, gerçekten konu hakkında çok iyi bilgilere sahip insanlarda. Mesela benim bir yazımı eleştirdikleri bir konu var, gerçekten dikkate aldığım eleştirilerde oldu, ne alaka dediğimde. Ha bu iki insan tipi arasındaki tek fark birinin gerçekten bu işe emek vermiş veya mantıklı eleştiri yapacak zeka yaşında olması, diğerinin ise sadece beden yaşının büyümüş olmasıydı. Şimdi bu iki insanı aynı kefeye koyamayız. Troller her zaman için daha fazla dikkat çeker. Herkesin ideolojisi, fikirleri vardır, bunları değiştiremezsiniz. Doğru yada yanlış kavramı kişiden kişiye değişir. Ona göre doğrudur bana göre yanlış. Çok aşırı bulduğum fikirlerde var, hak verdiğim fikirlerde.
Sözlüğü savunmuyorum, üyesi bile değilim. Fakat r10'un bu tip bir oluşumdan farkı varmı? Siyaset serbest bırakılsın o zaman görün siz. Sadece kurallar var diye dikkat ediliyor. Kuralları kaldırın. Off-Topic birbirine girer.
Ha sosyal medya üzerinde o kadar etkisi olan bir sözlükte biraz daha seçici davranılabilir belki. Ama o zamanda şimdiki kadar etkisi kalmaz. O yüzden kimse dokunmuyor. Anarşi filan hikaye. Anarşi kavramını "özgürlük" kavramını anlamayan insanlar anlayamaz. Her yerde bolca var bu tiplerden, burda bile.