Başlangıç onarmanın sürekli çıkmasının sebebi genelde bad sector oluyor.Yani diskde bozulan bir kısım oluyor sistem kurulumundan sonra geçtiyse bile hard diski test etmenizi öneririm.
Önceden onarılmış(düzeltilmiş yada devredışı bırakılmış) bad sectorler sistem kurulumunun ardından açılabiliyor.
Advanced System Care vb. programları önermem,ayrıca sistemi yeni kurmuşsunuz ne bakımı
32 Bit denenebilir ancak 64 bit'in bu sistemi bu hale getireceğini zannetmiyorum.
Hard diskin durumunu öğrenmek istiyorsanız benim önerim ve favorim hirenbootcd iso halinde indirip cd veya flash belleğe boot edilebilir şekilde yazdırın sistem kurarken ki gibi başlangıçda açın az ingilizceniz varsa çözersiniz.
Pek tartışmaya girmek istemediğim için direk olarak gerekli cevabı verdim yoksa verilen cevapların yarısı boş muhabbet format atarken harrddiskin bad sectörlenmesi
Yakından görmeden kesin / net bir şey söylenmez ama %98 ihtimal hatalı iso ve hazır driver programlarının kullanılmasından kaynaklanan bir sorun arkadaşın yaşadığı.Aslında herkes bildiğini sandığı değil , gerçekten bildiği konularda yorum yazsa çok daha güzel olacak ama neyse onların da amacı yardımcı olmaktır eminim
Ikinize de ayrı ayrı teşekkür ederim öncelikle
Tekrar 32 bit windows 7 home premium kurdum aynı anda 3 program açılıyor eskisi gibi yani bir sorun yok
Bu bad sector dediğimiz şeyleri kaldırmak için son olarak öneriniz nedir, sonradan arıza çıkarmaması için.
Tercihim programdan yana. Usb boot falan pek anlamam iyice bozmayayim sistemi