Merhaba Arkadaşlar,
Üç gündür bilgisayarımla uğraşıyorum. Çözümü olmayan bir hata geldi mecburen format attım orjinal windows gitti öncelikle.
Sonra bir hata oldu bilgisayarda önceki hatanın aynısı. Hata : Başlangıç Onarma sürekli çıkıyordu ve çözmüyordu sorunu
Tekrar format attım şimdi çalışıyor ama ttnet hızından.
İnternetten bir fotoğrafı kaydederken 20-30 saniyede kaydedebiliyorum. Ufak pencere açılıyor donuyor, iniyor derken zaman geçiyor.
Arşivden 35 mb boyutunda dosyayı 1 dakikada çıkartıyor. Önceden anında çıkartırdı.
Tüm güncellemelerini yaptım. Advanced System Care ile temizlik bakım falan da yaptım değişen yok.
Torrent dosya indiriyorum inmiyor. Bir tane indirdi sonunda dosyayı açmadı bozuk diye. Bir tane daha indirmeyi denedim habire hata veriyor devam diyorum, devam ediyor sonra yine aynı hata. Hata : Veri Hatası(Döngüsel Artıklık Denetimi)
Ne yapmam lazım acil yardımınıza ihtiyacım var
Başlangıç onarmanın sürekli çıkmasının sebebi genelde bad sector oluyor.Yani diskde bozulan bir kısım oluyor sistem kurulumundan sonra geçtiyse bile hard diski test etmenizi öneririm.
Önceden onarılmış(düzeltilmiş yada devredışı bırakılmış) bad sectorler sistem kurulumunun ardından açılabiliyor.
Advanced System Care vb. programları önermem,ayrıca sistemi yeni kurmuşsunuz ne bakımı
32 Bit denenebilir ancak 64 bit'in bu sistemi bu hale getireceğini zannetmiyorum.
Hard diskin durumunu öğrenmek istiyorsanız benim önerim ve favorim hirenbootcd iso halinde indirip cd veya flash belleğe boot edilebilir şekilde yazdırın sistem kurarken ki gibi başlangıçda açın az ingilizceniz varsa çözersiniz.