R10 gerçekten ilginç bir hal aldı ben sozluk de yazan bir insanım hatta bu konunun ustune açılan o başlığa girdiğim bir entry de var lakin ben burada amacın ne olduğunu anlayamadım. Şimdi birisi çıkıp demiş ki ateistler propagandası yapılıyor e olabilir sozluk formatı bunu yasaklamıyor kaldı ki türkiye de ateist bir oluşumun yasak olduğunu kim söyleyebilir. Birisi demiş insanlara hakaret ediliyor evet formatın izin verdiği derecede ediliyor bunun da bir mahsuru yok. Bunları okumak görmek istemiyorsanız sozlugu blacklist olarak ekleyin görmezsiniz. Ama şunu da anlayamıyorum burada sozlugu eleştiren arkadaşlar sitelerinin reklamları yapılsın dıye gene sozlugu kullanıp backlink hizmeti alıyor ya da veriyorlar. Bu da sozlugun ne kadar geniş bir kitleye seslenip etkili olduğunun en somut kanıtı. Bu muhabbetin bir webmaster forumunda yapılması ayrı bir ironi internet de herşeyin mevcut olduğunu ne ararsan onu bulduğunu. Asıl filtrenin asıl kontrol sisteminin insanlar olduğunu en iyi bu forum uyeleri bilmek zorunda değil mi. İnsanlar ateist olabilir eşcinsel ya da ermeni yahudi olabilir arapları sevmiyor hukumetten nefret ediyor olabilir bu herkesin seçim hakkı olduğunun en büyük göstergesidir. Bu forum da herkes çok düzgün 10 numara işler ve ticaret donuyor mu peki ? hergun onlarca *********** konuları açılıp birbirimizden şikayet ediyoruz ki sırf bu yuzden aylardır forum da ticaret yapmamaya çalışıyorum ve forum bu serbestlikte olduğu sürece de yapmayacağım e hal böyleyken burası cok mu duzgun ki sözlüğe kafa takıldı anlayamadım.
Kişisel cevap vermek istemiyorum ama yukarıda arkadaşlar asosyal ergenler kendilerine dunya kurmuş tarzı çirkin bir cümle kurmuş gunde 18 saat internette r10 da cirit atan insanların bu tarz bir cumle kurması da talihsizlik olmuş