ES adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burada anlamadığım olay şudur kişinin diyelimki bir web sitesi var, aylık 30 TL olan pakette diğer özellikleri kullanabilmesi için yapması gereken nedir?
Diger ozellıklerı bronz paket satın alması sonrasında lisan bolumunden satın alınabilir.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:25:10 -->-> Daha önceki mesaj 00:22:33 --

Ohmis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
'Botçu' özelliği çalışmıyor mu? Daha önceden Gold üyeydim aktif değildi, şimdi paket yenilemek için paket özelliklerine bakıyorum da hiç bir grupta görünmüyor özelliklerde.
Botcu ozellıgı calısmaktadır efendim, platinum pakette ve diamond ' da mevcuttur. http://botextra.com/satinal şeklinde daha detaylı gorebılırsınız

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:25:41 -->-> Daha önceki mesaj 00:25:10 --

kursun23 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu sistem halen calismakta ve memnun olan varsa alalim mi almayalim mi destek varmi yok mu alana kadar hersey 10 numara aldiktan sonra kimseyi bulabiliyoz mu?
Destek yoluyla yada skype uzerınden ıletısım kurabılırız efendim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:27:15 -->-> Daha önceki mesaj 00:25:41 --

Ezekiel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok şık bir bot. Mükemmel bir hız. Sonsuz teşekkürler. 5. yada 6. kez alışım oldu galiba hatırlayamadım.
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz efendim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:29:15 -->-> Daha önceki mesaj 00:27:15 --

technonur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ödemeyi paypal ile yaptim ama umarim en kisa sürede aktif olur
edit : 5 dakika icinde aktif oldu +1 puan
Sisteme odeme yapılan bilgileri dogru yazıldıgı taktirde 5 dk ıcerısınde aktif olmaktadır efendim.