SinneR38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle bir başlık açtığınız için öncelikle teşekkür ederim.

Kazancımı yükseltemiyorum uzun süredir uğraşıyorum neler yapmam lazım ? ne önerirsiniz bana ?
Rica ederim.. Fakat başlıktada belirtildiği üzere onay konularına yardımcı olmaktayım .. Adsense para kazanma stratejilerini iyi bilen arkadaşlardan yardım istemeniz iyi olacaktır..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:08:58 -->-> Daha önceki mesaj 00:03:36 --

MertOzkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
www.lafaramizda.net

politika ile uyumlu değilmiş. ilk deneme.
Hocam öncelikle içerik sorunundan bahsedeyim..
1.Sitenizin anasayfasında text oranını artırın .. Yazıların excerpt değerini en az 700 karakter olacak şekilde ayarlayın.. Bu yazıların uzunluğunu ayarlamayı bilmiyorsanız wp-codex 'ten yararlanabilirsiniz. Wordpress kullanıyorsanız..
2.Hit sorununuz var henüz 4-5 kişi günlük hitiniz. En azından 100 Tekil hite ulaştıktan sonra başvurmayı deneyin

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:12:58 -->-> Daha önceki mesaj 00:08:58 --

shevsevko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba hocam, bir sitem ortalama organik olarak 150 hitim var. ancak bir türlü kabul ettiremedim.

başvuru yaptığımda aşağıdaki gibi cevap geliyor.

Başvurunuz, aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir.

Sorunlar:
Site, Google politikalarıyla uyumlu değil

yardımcı olursan sevinirim
Hocam sizin sorununuz yukarıda cevap verdiğim @MertOzkan ile çok benzer.. Hitte sorun yok ama anasayfada yazıların görünen kısmının uzunluğunu artırın ..Tek sorun bu ..