Böyle bir başlık açtığınız için öncelikle teşekkür ederim.
Kazancımı yükseltemiyorum uzun süredir uğraşıyorum neler yapmam lazım ? ne önerirsiniz bana ?
Rica ederim.. Fakat başlıktada belirtildiği üzere onay konularına yardımcı olmaktayım .. Adsense para kazanma stratejilerini iyi bilen arkadaşlardan yardım istemeniz iyi olacaktır..
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:08:58 -->-> Daha önceki mesaj 00:03:36 --
Hocam öncelikle içerik sorunundan bahsedeyim..
1.Sitenizin anasayfasında text oranını artırın .. Yazıların excerpt değerini en az 700 karakter olacak şekilde ayarlayın.. Bu yazıların uzunluğunu ayarlamayı bilmiyorsanız wp-codex 'ten yararlanabilirsiniz. Wordpress kullanıyorsanız..
2.Hit sorununuz var henüz 4-5 kişi günlük hitiniz. En azından 100 Tekil hite ulaştıktan sonra başvurmayı deneyin
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:12:58 -->-> Daha önceki mesaj 00:08:58 --
merhaba hocam, bir sitem ortalama organik olarak 150 hitim var. ancak bir türlü kabul ettiremedim.
başvuru yaptığımda aşağıdaki gibi cevap geliyor.
Başvurunuz, aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir.
Sorunlar:
Site, Google politikalarıyla uyumlu değil
yardımcı olursan sevinirim
Hocam sizin sorununuz yukarıda cevap verdiğim @MertOzkan ile çok benzer.. Hitte sorun yok ama anasayfada yazıların görünen kısmının uzunluğunu artırın ..Tek sorun bu ..