oyunmax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Format attınız demi? Çünkü format atıldığını sanarak bazen kurulu olan işletim sistemi üzerine birdaha kurulum gerçekleştirilmiş olunabiliyor.Buda bilgisayarın yavaşlaması karışması.stabil çalışmamasını tetikler.
Önceki harddiskteki bilgileri sıfırlayarak yeni kurulum yaptım.

Akolinda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anakart driver'ını kurmadıysanız mutlaka kurun, onun haricinde bios'da ayar bozukluğu olabilir resetlemeyi deneyin.

Son olarak da kötü haber; formattan sonra harddiskiniz zarar görmüş olabilir. Eğer böyle bir şey olduysa, zaman zaman harddisk bu gibi zarar gördüğü durumlardan sonraki format işlemlerinde bozulabiliyor.

Yani; format cd si virüslü olabilir dandik olabilir fakat böyle düşünüp başka bir format cd si ile format atmadan önce verileri iyice yedeklemeyi unutmayın.
Formattan sonra bütün sürücler kurulu olarak geldi hocam. Baktığımda eksik sürücü göremedim.

Bios nasıl sıfırlanıyor ? Sıfırlamada bir sorunla karşılaşır mıyım ?

Dediğiniz gibi format cdsinde bir sorun olma ihtimali var. Daha önce de bir laptopa format atmıştım ondada aynı yavaşlık söz konusu nerdeyse.

Bilgisayara 2 defa format attım ben sıfırlayarak bilgileri. Benden daha önce atıldı mı bilmiyorum. İngiltereden amcam getirdi laptopu.