TakipciPanelim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam geçici maillere bence hiç gerek yok. Askıya alınması için risk bence. Onun yerine bildiğim bir taktik var.

Aynı mail adresine binlerce twitter hesabı açabiliyoruz. Bilen pek yok ama şöyle mail adresi örneğin xxx@gmail.com '@gmail.com' önceki karakterler arasına noktalar koyabilirsiniz. Ne kadar uzun mail adresi olursa o kadar iyi.

1 ay önce denedim hiçbir sıkıntı yok. Gmailde sosyal bölümüne gelen maillere tek tek girip gizli pencerede açıp çıkıyordum. Koduda paylaşayim hostunuzun bir köşesine kurmanızda fayda var.

<? set_time_limit(0);

if ($_POST) {

$parcala  = $_POST["parcala"];

$password = "1bsdf4";

function noktala($str)

{

if (strlen($str) > 1) {

$ca = preg_split("//", $str);

array_shift($ca);

array_pop($ca);

$head   = array_shift($ca);

$res    = noktala(join('', $ca));

$result = array();

foreach ($res as $val) {

$result[] = $head . $val;

$result[] = $head . '.' . $val;

}

return $result;

}

return array($str);

}

$res = noktala($parcala);

echo "<pre>";

$res = array_unique($res);

file_put_contents("$parcala.txt", implode("@gmail.com\n", $res));

}

?>

<form method="post">

<input type="text" name="parcala" placeholder="isim yaziniz">

</form>

<? if ($_POST) { ?>

<a href="http://mazideyiz.com/<?= $parcala ?>.txt">Kaydet</a>

<? } ?>
Demo Link: http://ytmixer.com/veli/gmail/dene.php

Programınıza entegre edebilirsiniz işe yarar diye düşünüyorum. İşe yarayacağından eminim..
Bunu ben de biliyordum hocam, cok tesekkurler yine de. Ben de dusundum lakin sonradan bu gecici mail veren yerlerden buldugum bir tanesi API destegi sagliyor. Isi kolaylastirabilir API. Kolaylastirirsa, onu kullanirim muhtemelen

Sundow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aylık 30tl filan olursa iyi olur diye düşünüyorum
Tesekkurler

engoin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam günde 20.000 hesap açabileceksiniz diyor, aylık 20-30 lira ücreti olsun diyorsunuz

Aylık 20-30 liraya satış yapacağıma, günlük 20.000 hesaptan toplu satış yapar daha çok kazanırım ben şahsen

Biraz satıcıyı da düşünün arkadaşlar, eğer stabil çalışan bi program yapılırsa 100 lira bile verilir bu programa.
En iyimser rakamlar tabi hocam 20k falan, proxy listesine asiri bagimli olacak bu durumda. Bakalim, elimizden geleni yapacagiz