Merhaba arkadaşlar,
Geçen ay ilk kez başvuru yapmıştım o başvuru yaptıktan sonra adsense sayfasına baktığımda reklam kodlarını yerleştirin diyor; buna istinaden reklam kodlarını oluşturup bi kaç yere yerleştirdim. Maiilerime baktığımda ilk başvurunuz onaylandı diye mail gelmemiş ancak ben kodları yerleştirip işime baktım bir gün sonra googleden standart politikamıza uygun değil maili geldi.

Bugün ikinci kez tekrar başvuru yapacağım; aynı şekilde ilk mail gelmedi adsense sayfasına baktığımda reklam kodunu yerleştirin diyor ne yapayım yine yerleştireyim mi reklam kodlarını. Bu sefer farklı yerlere reklam kodlarını yerleştirecem.

Hafta içleri sitenin günlük sayfa izlenimi 10-12 bin ortalamasında geziyor. Bazı arkadaşların dediği hit google için o kadar önemli değil. Sitede video galeri vardı yazıları kaldırdım çeşitli video sitelerinden paylaşımlar vardı.

Son bir aylık analytics verilerindeki oturum sayısı 117.457
bunun %86 lık kısmı tamamen organik arama motorlarından gelen trafik geri kalan kısmı ise sosyal medya, yazılarımızı alıp siteyi kaynak gösteren siteler, direk girişler vb.