Lone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Unutmadan söyliyeyim, bu paralara satmaniz imkansız gibi bişey ancak elibol birine denk gelirsebiz belki satarsiniz, buda düşük bir ihtimal.

Xboxa bütçe ayiranlar genelde maximum 600 tlyi gozden cikariyor.

Kisa sure once iyi bir makinayi ucuza alip normal fiyatinda stmaya kalktim genelde siranlar 500-600 arasi pazarlik yapiyolardi burdan bu fikiri cikardim belki yardimci olur size diye yazdim.

Bendekide 140 gb +320 gb harici disk oyun dolu vaziyette 2 orjinal kol kinect ve xkeyli makine.
Hocam ben de xbox a bütçe ayırdım 5 ay önce ve 1200 TL ydi. Yani 1200 TL verdim bu makineye. 600 TL bütçe ayıran kişi için de xbox bulunabilir. Ben gerçeten temiz, sıfır ayarında, şifresi falan kırılmamış, yani internet bağlantısı özgürce yapılabilen tertemiz bir makine veriyorum. 600 L bütçe ayıranlar, kendi bütçesine göre bir makine alabilirler, o konuda sıkıntı yok. Ayrıca satılmazsa zaman zaman arkadaşlarla eğlenceli vakit geçirmek için bulunmaz bir ürün. Satılmazsa ölü fiyata verecek değilim yani. Sonuçta elimden çıkarayım da kurtulayım diye bir durum söz konusu değil.