Ne kadar güzel insanları aşağlıyabiliyorsunuz.. Benim kim olduğumu veya neler yaptığımı bilmeden -ki "PROFESYONEL" bir şekildeyim diye kendimi tanıtmıyorum. Benden üstün olduğunu zannediyorsun

"PROFESYONEL" kişinin isteği ile alabildiği bir sıfat değildir. İnsanların verebileceği bir sıfattır.. Ancak maalesef egoist insanlar kendilerine böyle sıfatlar takarlar..
Neye Forsunu kıskandım evet..

Benden eski üyesin "KENDİNE PROFESYONEL" diyorsun ve konu açmayı bilmiyordun.. (Allahtan uyarımız yerine ulaştı'da düzeldi.) Acaip Kıskandım Forsunu..
Ama Ufak bir tavsiye. Lütfen konuştuğun kişinin kim olduğunu sadece yazılarından veya iTrade'lerinden veya Üyelik tarihinden ötürü küçümseme..
Selamlar.
profesyonel kelimesinin anlamini acikladim. kucumsedigim de yok, ama sizin yardim edesiniz de yok ki bu bir yardim alma konusuydu. uzatmaya gerek yok, konumdan cekilebilirsiniz.
Telefonumdan gonderilmistir.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:45:47 -->-> Daha önceki mesaj 19:44:09 --
Ama arkadas da hakli zombileri bildirmek gerekiyor. Murat diye bi hirsiz vardi, ayda 3-5 kere uyelik patlatip karsimiza cikardi. Nitekim arkadasin duyarliligini takdir ediyorum.
Telefonumdan gonderilmistir.