scripti satın aldık fakat aşağı yukarı 20 günden beridir bot ile doğru düzgün bir ilerleme kayıt edemedik gördüğüm hatalar şunlardır
kral oyun botu bazen çalışır bazen çalışmaz unity oyunları almaz ve çalıştırmaz kesinlikle.
diğer 2 bot zaten hiç çalışmadı aldığımdan beri
herhangi bir sorununuz olursa mail atmayın cevap verdiklerini göremedim sistemi kendiniz deneye yanıla öğrenmeniz gerekir bazen canlı desteği yakalayıp sorunumu anlatmaya çalışıyorum oluyor olmuyor o ayrı yardımcı oluyorlar sağ olsunlar.
yazılım açık kaynak kodlu değil sadece tema bildirmedikleri için ben sonradan fark ettim haberiniz olsun
7 dil seçeneğini göremedim
peki hiç mi iyi tarafları yok var ben daha iyi mi yaparım hayır o zaman almasaydın gibi şeyler duyar gibiyim aldıktan sonra eksikliklerini söylemeyelimmi eleştiri kabul görmezmi bu toplumda ben sadece almadan önce övülen scripti istiyorum şu bot ta garantili dediyseler ben o botun aldığım gibi bozuk çıkmasını istemiyorum not aldık deyip 2 haftayı geçik süredir beklemek istemiyorum paramı onlar kullanmaya başladığında verdiğim paranın hizmetini aynı anda görmek isterim bana söz verildikleri gibi belki hoşunuza gitmeyebilir ama ben okadar yorumu okuyupta hep övenlerden olmak istemedim dedim ki ya burasıda var iyi tarafları var onlar zaten yukarıda anlatılmış reklama kaçsada