Merhaba
2 senedir, Vodafone'un 10 bin + 2 bin SMS'lik paketine üyeyiz. Paketin web sitesindeki sayfasını defalarca inceledim, esaslar kısmını onlarca kere okudum, ardından 10 binlik kısım bitince "HER YÖNE" diye tabir edilen 2 binlik kısmını da kullanayım dediğimde, 25 TL civarındaki bakiyem sıfırlandı ve SMS gönderimi yapamadık. Fark ettik ki, 2 binlik kısımdan Vodafone'a gönderim yapılamıyormuş ama bunu web sitesinde hiçbir yere yazmamışlar.
Bunun üzerine iletişim formunu doldurarak durumu bildirdik, mağduriyetimizin giderilmesini istedik. 2 gün sonra "ücretlendirmenizde sorun yok" diye cevap verdiler. Tekrar Twitter üzerinden tartıştım, saçma sapan cevaplar verdiler, ardından sitede öyle bir bildirim olmadığını kendileri de kabul ettiler. "HER YÖNE sms, vodafone yönünü KAPSAMIYOR" tarzında, birinci sınıf çocuklarını güldürecek türden ifadeler kullanıldı, web sitesinin düzeltilmesi için arkadaşlarıyla görüşmüşler ama bize bir şey yapılamazmış, ücretlendirme doğruymuş. Kendileriyle e-posta trafiğimizden de hiçbir şey çıkmadı, yanlış hatırlamıyorsam son e-postama cevap vermediler.
Bu olayın üzerinden yaklaşık 2 ay geçti, vaktim gerçekten çok kısıtlı ancak böyle üçkağıtlara da pabuç bırakmak istemiyorum. Vodafone Forum'a yazsam da pek bir şey beklemiyorum, vakit harcamak istemiyorum. Siz ne tavsiye edersiniz ?
Twitter k.adım dasri