tkenan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
örnek olarak Dişler arasındaki boşlukların tedavisi konu başlığı bu ve google de aranıp sitemize gelmeleri istediğimiz anahtar kelimede bu.
şimdi etiketlerine dikkat ettim. boşlukların, dişler arasındaki, tedavisi. bu etiketler otomatik mi atıyor sen mi ayarlıyorsun. sen ayarlayıp yazıyorsan bence bu etiketlerin hiç bir faydası yok sana. bunlar yerine başlığı tam yazabilirsin etikete daha sonra diş boşluğu tedavisi de bir etiket olabilir. ayni aranacak olanları yazmalısın. en fazla 3 etiket olmalı

link aldığın sitelerde çok önemli. değerleri ne. alexaları organik mi google o link aldığın siteyi seviyormu? çünkü google kaliteli gördüğü sitelerin linklerini daha çok önemser.

all in seo da keywords çok uzun spama düşülebilir. Anahtar kelime meta etiketi 260 karakterden az olmalıdır sende 630. 300 dk konuşma,35 tl,turkcell 300 dk,turkcell kampanyaları 2014 örnek olarak burada yazdığın keylerden sadece turkcell kampanyaları 2014 işe yarar. android, yaşam vs. silmen senin yararına.

sitemize içerik girerken çok kişiye ulaşmasını isteriz. bu yüzden de insanların en çok aradığı kelimelere yöneliriz. örnek olarak android. sen sitene android kelimesine odaklı bir makale girer al in seo ayarlarına sadece android kelimesine göre ayarlar ve yayınlarsan ilk 500 sayfada bile çıkmazsın. bunun için aramayı daraltmak gerek. android için en iyi blardo oyunu. bu başlıkla yükselmen mümkün ama çok genele girdiğinde sıkıntılar yaşarsın.

diğer arkadaşların söylediği gibi backlink olaylarına ben %20 oranında katılıyorum. link almak elbet sitene katkı sağlar ama siteni uzun süre ayakta tutacak olan kalitesidir. kendi siteme hiç bir link vs. almadan 500 ziyaretçiyi buldum. sadece 2 adet tanıtım yazısı aldım bir adet footer link aldım. footer sadece 2 ay gibi bir süre kaldı. inan verimi daha sağlıklı. 10 liraya 50 tane tanıtım yazısı almak yerine 100 lira ver pr si alexası google indexi sağlam bir yerden link al kat kat daha iyi. şimdi benim alexa değerlerim link aldığım sitelerden daha üstün.

bu tarz siteler için sosyal ağ baya yararlı oluyor. örnek facebook üzerinde ilginç paylaşımlar yapabileceksen al 5k üye çekimi. genelde 1k hediye verirler 25tl 1k sını kayıp olarak düşük kaldı 5k. eğlenceli ilgi çekici paylaşımlarda bulun ve sitene yönelt kişileri. o zaman hitinde artığı görebileceksin.

bunların hepsini okuduysan öncelikle teşekkür ediyorum son olarak en önemlisi her gün en az 1 içerik gir. sitende makalelerin giriş tarihleri arasında çok zaman farkı var. google senin uğraştığını görsün. sana şunu söyleyim. günde 1 içerik girip hiç bir seo çalışması yapmayan kişilerin bloglarına çok kaliteli hit getiriyor. kaliteli hitten kastım aktif ziyaretçi. yorum yapan seni ana sayfası yapan. sık kullanılanlarına ekleyen vs. vs.

bu kadar yeterli sanırım
Öncelik ile teşekkürler. Dediklerini düşünüp uygulayacağım bazı sözleri çok ilgimi çekti, artı olarak facebook ziyaretçi çekimi kasıtlı yaptırmıyorum diyebilirim, onlar bot hesap olmuyor mu?