SATIŞ İPTAL EDİLMİŞTİR. KONU KİLİT LÜTFEN.
Merhaba;
DGN Datacenterda kendime ait olan sunucumu (Co-location) daha üst konfigürasyonlu bir sunucuya geçtiğim için devrediyorum. Sunucu özelliklerini aşağıda belirttim. Co-location hizmetini databir firmasından @aybike nickli Halil kardeşimden alıyorum. DGN Kalitesini hepiniz biliyorsunuz onu anlatmaya gerek yok.
Dileyen arkadaşlarım sunucu olarak değilde, masaüstü PC olarak kullanmak isterse 1 GB 256 bit paylaşımsız ekran kartı takıp gönderebilirim.
SUNUCU ÖZELLİKLERİ
Operating System: VMWare ESXi / vSphere 5.1 Hypervisor
Processor: Intel Core i7-2600 Sandy Bridge 4 x 3.40GHz
Memory: 16GB DDR3 ECC Memory 4*4 (Max 32 GB)
MotherBoard:
Foxconn H67M-V
Hard Drive: 1 x 128 GB Kingston Solid State (SSD)
IP Allocation: 4 Usable IP Addresses / DGN Datacenter
NOT: Sunucuda 4 ram slotu var ve 4 adet 4 GB ram takılı. Eğer ram yükseltmek isterseniz bu 4 gb ramları çıkarıp max 4 adet 8 GB ram takabilirsiniz.
Konfigürasyonu yukarıda görüyorsunuz. Aynı anda hem linux hemde windows olarak kullanabilirsiniz. SSD olan diske linux kurduktan sonra tadından yenmez zaten. Sunucunun sağlamlığını ve kalitesini
@aybike ve @Elazığlı168 arkadaşlara da danışabilirsiniz.
@Elazığlı168 sunucuyu belki benden daha iyi biliyordur
Fiyatlandırma;
- Sunucu olarak kullanmak isterseniz, yani yukarıdaki konfigürasyonu olduğu şekilde isterseniz fiyat
1100 TL
- 1 GB 256 bit paylaşımsız ekran kartı ile alıp masaüstü üst düzey PC olarak kullanmak isterseniz
1350 TL'dir.
Arkadaşlar sunucuyu ihtiyaçtan dolayı satıyorum + boşuna durmaktansa değerlendirip işimi göreyim istedim. Az önce de belirttiğim gibi sunucu şu anda DGN datacenterda aktif durumdadır. Dilerseniz 1 TB / 100 Mbps şeklinde aylık 100 liraya barındırma ücreti ödeyerek aynı şekilde kullanıma devam edebilirsiniz. Sunucu olarak değilde masaüstü PC olarak kullanmak isterseniz kargo ücreti alıcıya aittir.
Sormak istedikleriniz varsa PM atabilirsiniz. Varsa fikirlerinizi konu devamında belirtebilirsiniz tabiki fakat alıcı olmayıp baltalayıcı yada fiyat öldürücü mesajlarda bulunan arkadaşlar report edilecektir.
Saygılar.