MthtCnBZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uygulamadığın birşeyi başkasına neden uygula diyorsun ozaman. Hocam çok yanlış yaklaşıyorsun kesinlikle google hack linke karşı ayrıca kelime bazlı seo içerikli makalalelere bile karşıdır. Dikkat edin makale tanıtımlarınızda 1-2 kelimede yükselirken 1-2 kelimede düşersiniz.
Siz söyledikten sonra eski yazılarıma baktım ve tekrar gördüm ki uygula dememişim hatta hırsızlık boyutu olduğunu vurgulamışım. Google buna karşı olabilir ama yukarıda da dediğim gibi buna karşı yeterli önlemi almıyor ve insanlar bunu 2. aşama paravanlarına alarak neredeyse risksiz iş götürüyor. 1. aşama paravanlar yine bir nebze olsun risk uyandırsa da 2. aşamaya uygulanınca sorun çıkarmıyor. Bu sadece benim gözlemim, daha farklı şeyler gözlemlemiş olabilirsiniz saygı duyarım ama ukash'ından tutun oyun sektörüne kadar pek çok yerde dediğim şeyi gördüm. Google yapay link alımına da karşı ancak herkes alıyor. Google'ın karşı olduğu şeyleri yapmadan iyi bir SEO yapılacağına inanmıyorum. İyi SEO'dan kastım gerçekten zor kelimelerde ilk sıraya getiren SEO. Siteyi açıp içeriği girerek film izle kelimesinde ilk sıraya gelebilirim diyorsanız helal olsun derim ama sanmıyorum

Bu arada o sadece bir örnekti bu kadar takılmanızın sebebini anlayamadım.

Konu sahibi arkadaştan da konuyu dağıttığımız için özür diliyorum.