Sizden ziyade mahkeme bunu arastirmadan nasil karar vermis ki? neye dayanarak, ya da neyi gostermis kanit olarak? yani oyle elinde her ayakkabi tasiyan kisinin kutusudnan uyusturucu ciktimi diye iceri almaz ki hele kac yil hapis verilmis. Once test ederler uyusturucu kullaniyor mu diye, oncesinde bu isin takibi var, polisler basina ususup tutuklayana kadar biri mutlaka ihbar etmis belli ki, ihbar eden kisiye bakarlar kimdir diye. Yine bunlar harici zaten mahkeme mutlaka ogluyla olan gorusmelerini inceler ki, o adam tutuklandiginda polisler tarafindan "ogluma ayakkabi getirdim ayakkabi istedi" demistir ve oglu-babasi arasindaki her kayidi incelerler.
Bilmiyorum bu kadar basit iceri alma olayi olmaz acikcasi, patir kutur hadi alin iceri gibi olmus.
Benden anlamadım niye böyle birşey oldu 2-3 gün önce adam işyerinden oğlumu ziyarete gidecem diye çıkıyor ve dün sabah babamı telefonla arayıp helallik istiyor böyle böyle oldu hapse girecem diyor. Şuan bende işyerindeyim iş çıkışında mahkemeye uğrayıp detayları isteyeceğim akşamda buraya tüm öğrendiklerimi yazarım