Dediğim gibi konu hacklink tartışması değil ve ben savunucusu değilim bu yüzden son kez cevap veriyorum

Bunun analizi de çok zor değil. Hacklink baktığınızda Google gözünde değerli sitelerden alınıyor. Görünmeyen linkler hakkında algoritma hazırlamanın Google'ı zorlayacağını sanmıyorum.
Display:none, Visibility:hidden, color = background-color, font-size< 4 css pixeli gibi şeyler algoritmaya dahil edilebilir. Daha sonra verilen linkin kalitesi analiz edildiğinde hacklinklerin tamamını olmasa bile büyük bir kısmını yakalamış olursunuz.
Gerçekten Google'ın tonla kriteri olduğunu savunurken, içerik kalitesini bile anlamaya çalıştığını savunurken bunu yapamayacağını mı söylüyoruz? İçerik kalitesi için algoritma getirdiğinde kaliteli içeriği olan sitelerinde bir kısmını sıralamadan uçurdu. Kalitesizlerin bazılarını indiremedi ama yine de bu algoritmanın devamı geliyor ve geliştiriliyor. Baktığınız zaman içerik için bu kadar çalışma ve başarısızlıkla karşılaşılmasına rağmen gösterilen emek, hacklink'e kesinlikle gösterilmiyor. Gösterilseydi, bence hacklink'in %80-90ı bitebilirdi.