Evet okudugum kadariyla oyleymis. Do dan uzak duralim o xaman tesekkurler.
İnterneti sadece facebook, google, film-dizi disinda kullanmadim. O yuzden o tabiri kullandim, nitekim bu sitede uye olan kisilerin cogu profesyonel internet kullanicisi degil mi?
Bence sen o forsu kiskandin. Ayni ip de bulunan spam - kopya icerik siteler sandbox a dusmesi modaydi. Google da biraz ararsan anahtar kelimelerle ne dedigimi anlarsin. Profesyonel aciklamasini da yukarida yaptim. Benim icin profesyonel internet kullanici olamk para kazanmakla dogru orantili. Bu sitedeki eski arkadaslar da beni tanirlar. Kimseye kendimi kanitlamak zorunda olmadigim gibi, senin de insanlarin kendini nasil isimlendirdigine hangi sifatlari takindigina bu kadar takilma, online listeye bakarsan herkes kendine bi sifar bir isim (username) bulmus. Tek tek pm at bi sorgula, yargila baska seyler yapmaya, basarmaya zorlaniyorsan... Uyelik zamanina mi gocundun anlamadim ama Biraz gucune gittim herhalde ki hicbr soruya cevap vermeden aldin baltani geldin ama dikkat et baltana

kisacasi cok takilma, calis da senin de olsun arkadas
Sandbox sebebi oluyordu. Dedigim gibi spam/ rss spam /botla icerik cekip hitlendirme calismasi yapma konusunda. Hele ki hic yakalanmadin 10 site idare ediyorsun, 1 i yakalandiginda o ipdeki butun siteler iniyordu assagiya. The best spinner kullanicilarinin bir bolumu yasamistir bunu.
Telefonumdan gonderilmistir.
[MENTION=20000]AE yi eskiden hatırlıyorum.
haklısın önceden sandbox durumu vardı.
ama google algoritmaları eskiye göre çok değişti artık.
tanıtım yazısı diye bir olay çıktı.
herkes özgün makale yazdırıyor.
2 sene öncesi bunlar yoktu...