Babamın bir iş arkadaşı var isim vermiyim. Bu abi namazında niyazında çok iyi bir adamdır bugüne kadar ailesine 1 gram haram lokma yedirmemiş ev hayaliyle gece gündüz çalışan gerçekten aşırı iyi niyetli birisi.

Fakat büyük oğlu gel görki hayırsız evlat olur ve uyuşturucu bağımlısıdır , bundan yaklaşık 1 kaç yıl önce çalıştığı kuyumcudaki altınları çalar ve hapse girer. Baba yüreği bu oğulu görmek ister ve birgün ziyaretine gider. Karşılıklı oturur konuşurlar ve oğul babasına der ki " Baba ayakkabım yok bana şu adresteki ayakkabımı getirirmisin o çok rahattı lütfen ". Babası diyorki oğlum başka yerden getireyim niye onu istiyorsun oğulda diyor ki o çok rahat felan baya ısrar ettikten sonra babası razı oluyor ve gidip falanca yerden ayakkabı kutusunu alıyor bir poşede koyuyor ve oğluna getirmek için yola çıkıyor.

Tam oğluna vermek için hapishaneye girecekken bir anda polisler etrafını sarıyor ve hızla babayı tutukluyorlar. Babanın hiçbirşeyden haberi yok. Sonradan anlaşılıyor ki ayakkabı kutusunun altında baya bi uyuşturucu bulunuyor. Hızla baba mahkemeye çıkarılıyor ve 4.5 yıl hapis veriliyor. Ailenin diğer küçük 14 yaşındaki çocuğu ve evin hanımı tek başına yanlız kalıyor 4.5 yıl boyunca nasıl geçinecekler bilmiyorum. Baba ise evlat acısı bi yana sebepsizce ömrünün 4.5 yılını hapiste geçirecek.

Herkez biliyorki bir yanlış anlaşılma var hangi baba bilerek oğluna uyuşturucu verir ki yokmudur bu olayın bir çözümü hiç değilse cezayı hafifletemez miyiz ? Eğer aranızda avukat veya tanıdığınız iyi bir avukat varsa lütfen yardım edin babanın eski çalıştığı iş yerinde para toplayabiliriz yeterki ömür boşa yanmasın