GirindirNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar meraba,

Pazar günü kız arkadaşımla birlikte konyaya geçicez ve tahminen 1 hafta kadar kalacağız formasyon kaydı için. Daha önce hiç gelmediğim için bir kaç sey sormam gerekiyor.

1- Ankara üzerinden hızlı trenle konyaya gelecem. İndiğimde Otogara nasıl geçebilirim ?

2- Otogardan kalabileceğimiz temiz ve uygun otel/apart nerede bulabiliriz? Bildiğiniz otel varsa eğer yazarmısınız? ve otogardan oraya nasıl geçeceğiz?

3- Necmettin Erbakan Üniversitesi / Eğitim Fakültesine nasıl gidebilirim ? Ne tarafa yakın? (Otel/Apart buralara yakın yerlerde varmıdır?)

Şimdiden teşekkürler
1- Otogardan alaaddine bir minibüse bineceksiniz, alaaddinde ineceksiniz. Ordan tramvay ile otogara geçebilirsiniz.

2- Apart yok malesef burada. Otel bulabilirsin, eğitim fakültesi yakınında da otel yok. Ya merkezde kalırsınız ya da en yakın meram sema otel var olursa orası olur. Biraz yürüyerek ulaşabilirsiniz. Ayrıca kız arkadaşınızla birlikte kalacaksanız onu da rezervasyon yapmadan konuşmanızı öneririm. Bazı yerler kabul etmiyor burada.

3. Necmettin erbakan üniversitesine de meram yeni yol otobüs ve minibüsleri ile gidebilirsiniz yine alaaddinden.