Askitom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu ülkemizde sizin gibi insanlar olsa gerçekten bırak avrupayı dünyada 1 numara oluruz. Yazınıza katılıyorum ve sonuna kadar destekliyorum sizi.
Estf. hocam teşekkür ederim.

Demek istediğim oydu aslında. Kuzenim var Hollanda'da ve durumları iyi değil. Ama buraya geldi mi parayı bolca harcıyor orada değersiz çünkü onun burada harcadığı para. Yurtdışındakiler alıyor domaini 10$'a biz 20TL'ye. Orada 10$ az ama bizde 20TL önemli. Hep deriz ya bizim insanımız çok zeki diye. Zeki ama fırsat yok işte. 20TL'ye alacağına 1TL'ye alsın denemeler yapsın kendini geliştirsin kötü mü? Hemen hemen 2 senedir 1500'den fazla PR'li domain sattım. Şuan pek takip etmiyorum ama 5 ay kadar önce falan toplu link satanların neredeyse hepsine toplu domainler satmışlığım var. Ukalalık için demiyorum fakat birçok kişi ekmek yedi o işten de. İçlerinde öğrenci arkadaşlarda var kendi harçlığını kazanıyor. Ben 1TL'ye alıyordum diye ucuz satıyordum sonuçta sürüm var. Çöplük olur olmaz onu ben bilemem ben domaini satıyorum sitenin kalitesi alanı ilgilendirir fakat bu kadar ucuz satmasaydım bu kadar talep olmayacaktı. Arkadaşın niyeti kötü değil demek istediğini anlıyorum ama çok kasmamak lazım. Herkes 1TL'den alıyor diye benim rızkım kesilmez. Kaç tane öğrenci var bu forumda kendi başına okumaya çalışıyor vs. 1TL'ye güzel domainler bulup 50 100TL'ye satsa harçlığını çıkaracak eve yük olmayacak vs. birazda böyle düşünmek lazım. Kaliteli domain yine ederini bulur. Zaten 50 100TL'ye satılan domainler büyük domaincilerin gözüne bile gelmiyor boşta bulsalar almazlar onları.