CacTuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk konuyu ben açmıştım nasıl alınabileceğini göstermek için o yüzden yorum yapmak istedim.
Bende domain satıyorum ve dediğiniz gibi kendi ayağıma sıkıyorum doğru. Ama iş yapmak isteyenler, birşeyler yapmak isteyenler var ve ucuz domain alıp deneme yaparak kendini geliştirmeleri muhtemeldir. 14 15 yaşlarımda kafam zehir gibiydi internette yeni yeni yayılmaya başladığı için binlerce fikir düşünüyordum ama imkan yoktu neyi nasıl alabileceğimi bilemiyordum e parada yoktu çocuksun anne babaya desen eski kafa ne yapıcan sen bakayım internette bulaşma öyle şeylere diyecek vs. vs.
Şuan 20TL büyük para değil ama o olmayan insanlarda var. Böyle bir imkan varken bundan faydalansalar kötü mü olur? Sizin değerli domainlerinizin alıcısı zaten çıkar eğer değerliyse. Bu 1 liralık domain alınmaları onu etkilemez. 1 liraya domain yakalayıp ertesi gün benim aldığımı görüp mail atanlara çok kere 150 200 250 300 gibi miktarlara domainler sattım. Sadece ertesi gün sattıklarımı söylüyorum yoksa daha yukarılara da sattım. İyi domain her zaman alıcı bulur. R10'un sahibi bile 1 liraya aldığım domaini 500TL'ye aldı. O da biliyordur 1 liraya almayı sanırım. Zaten ihale falan yapmıyorum R10'da. Fakat 1TL ile alakası yok öncesinde de R10'da özellikle ihalede istediği fiyatı bulamıyor domainler.
O konuyu açtım diye siteme gelip küfür yazanlar bile oldu. Ama belki 20 kişi pm-skype-konu altına Allah razı olsun yazmıştır bu kafi.
Dediğiniz gibi kendi ayağıma da sıktım. O kadar çok PR'li domain soran vardı ki belki 20 30 kişi sormuştur son 6-7 aydır toplu alım için. Link ve tanıtım yazısı sattığımdan dolayı artık PR'li domain satmıyorum diyordum. Şimdi tekrar başladım satmaya o soranların dışındaki kişiler aldı hep. 1TL'ye domain alınınca PR'li bulmakta kolaylaştı haliyle. Ama şikayetim yok. Bu firma ucuz domain veriyor sonuçta. Birkaç kişi alacağına almak isteyen herkes alsın taraftarıyım.
Şu ülkemizde sizin gibi insanlar olsa gerçekten bırak avrupayı dünyada 1 numara oluruz. Yazınıza katılıyorum ve sonuna kadar destekliyorum sizi.