Daha öncede uğraştılar ama bişey yapabilen olmadı o yüzden hala bu şekilde rahat devam edebiliyor zaten sağlam tanıdık bi avukat falan bul uğraşın biraz amaç parayı almak değil zaten ceza çekmesini sağlamak . Duyduğum kadarıyla emin değilim daha öncede birkaç kez mahkemelik oldu ama bir şey olmadı arkadaşın dediği gibi gidip dövende olmuş sağlam bir ceza yemedikten sonra devamda edecektir ailesininde pek umrunda değil sanıyorum yoksa bu şekilde daha önce ulaşıp konuşanlarda oldu sonuç yok. Bende merakla bekliyorum sonucu parayı alırsınız herşekilde zaten parayı aldım nasılsa diyip ucunu bırakmazsanız iyi olur.

Konuyu okuyan sayfa alan kişiler bu tarz sayfa alımlarında tanıdık birini bulun sağlam güvenilir kişileri aracı yapın o şekilde işlem yapın başınız ağrımasın. Ayrıca paranın yarısını yolladım demişsiniz 800 lira o sayfa hiç 1600 liraya satılır mı ? oradan işe uyanmanız lazımdı doğrulanmış sayfa ve hızlıca büyüyor parasal değeri çok daha yüksek. Ucuza buldum karşı taraf anlamıyor hemen alayım diye atlamayın bu tarz sayfalara biraz araştırın o şekilde ilerleyin.