Roland adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese merhaba ;

Sitenin aylık getirisi: 0
Sitenin açılış tarihi: 2 Ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: Cep Telefonu ve Cep Telefonu Modelleri
Günlük hit sayısı: 50 - 100
Ziyaretçi kaynağı: %90 google - %10 yandex
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 17
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Komple
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı : hayır

Ceptelefonu.com devir etmeyi planlıyorum. ( Domain satılık değil , nokta domains den aylık 450 tl olarak kiralıktır. 250 Dolar içeride depozit bulunmaktadır. )

proje için rakiplerimiz buyuk 1 yıl gibi bir sure lazım , ve birazda maddi durum. Maddi durumlar el vermediği için devir etmeyi planlıyorum.

Tema wordpress ve özgun olarak 2.000 tl ye yazdırılmıştır. Ufak tefek degişiklikler isterseniz yine yapılabilir.

domain 17 yaşında , site 2 aydır açık durumda her gun kesinlikle 1 konu yada telefon modeli girildi.

Cep telefonu modelleri kelimesinde 2. sayfanın en ustune kadar getirildi. Daha başarılı bir seo ekibi ile gerekli kelimelerde ziyaretçi saglanabilir.

Google adsense banlı değil. Şuan için aktif bir kazancı yok ancak dediğim gibi ilerleyen dönemlerde kimse önüne geçemez diye dusunuyorum.

5000 Tl gibi bir rakama devir etmeyi planlıyorum.
Noktadomains'te domain devretme hakkiniz bulunmuyor. Siteyi sattiginiz kisinin tekrar sozlesme imzalamasi gerekli ve bu kira fiyatini yeniden belirleyecektir.

Siteniz cok guzel wordpress oldugunu belirtmissiniz fakat hedef kelime politikaniz yanlis. Modelleri yerine Cep telefonu kelimesi uzerine yogunlasmaliydiniz. Modelleri ve fiyatlari ise yan olarak olmaliydi.

Hayirli satislar.