hocam ben sana detay vereyim. bunun ortağı var ege bilgin ( eski ortağı ) daha önce sayfalarda üst yöneticilik dönemi yokken ege benim sayfamda admindi. başlıkları okuduğum zamanlarda ege bilgin için pek çok söz söylenmişti. birebir de tanışmışlığımız var kendisiyle. sonra ben bu başlığa girince bu gökhan ile o anda irtibattaydım sayfamı onaylatmak istiyordu ege bilgin ismini görünce aradım egeyi.
dedim ki benden nüfus cüzdanı ve vergi levhasının fotokopilerini istedi.
istediğinde kıllandım ve göndermedim.
ege nin verdiği cevap ise bana aman abi gönderme çakal o gider adına kredi bile çeker şeklinde oldu. sonra bizim işlem durdu. bu zaman zarfı içerisinde bir sayfayı daha onaylatıcam diye bir miktar para almış şahısla ben gökhana ulaşamıyorum diye irtibata geçtim kendisi sonra bana dönüş yaptı telefon ile falan konuştuk baya baya. 800 tl için çok geçmiş olsun.
şahsen şöyle söyleyeyim ben. ben sizin yerinizde olsam diye düşündüm.
adamın ikamet ettiği yer 5000 nüfuslu biryer. yani elinizle koymuş gibi bulabilme ihtimaliniz var. kıstırın bir kıyıda köşede. çökün boğazına ver ulan paramı diyin. elinde ki telefonda muhtemelen akıllı telefonlardandır. alın telefonunuda sayfalarınıda alın. sonra sayfaları satıp mağdur olanların paralarını dağıtın. he ben uğraşamam derseniz bu işi seve seve yapacak insanlar var

gökhan batbaya ulaşmak isteyen bu şekilde bana ulaşabilir.
Sonra gitsin hırsız beni gasptan şikayet etsin. birde onunla uğraşalım
Savcılık bu adamı yakalar gereken cezayı verir diye düsünüyorum.
Mahkemede bir karşıma geçsin bakalım, o zaman alırım ne gerekiyorsa..