3 yıl önceki bi yazılımlarında tplinkde var olduğunu biliyorum ama üzerine bir sürü güncelleme zatne çıktı zyxwl hakkında bir bilgim yok kullandığınız modemde Firewall özelliği varsa yüksek güvenlikli moda alın belli portlara izin verin bu şekilde biraz kullanın gene gelirse wireshark ile analiz yapmanız daha sağlıklı olur.
tarayıcıların eklentileri,Açık olan programlar,son kurduğunuz uygulamalar, son güncelleştirdiğiniz uygulamalar vs hepsini bi gözden geçirin yavaş yavaş
Sanıyorum ki, yeni yöntem geliştirmişler. Firewall aktif. Sürümü en güncel sürüme aldım. Uzaktan erişime kapattım. Yalnız yine çıktı. En son SPI denen şeyi de aktifleştirdim. Bakalım nolacak. Bu SPI nedir? Açıklaması şöyle:
"(UYARI: SPI aktiflenirse, WAN tarafıyla alakalı tüm trafik (portu yönlendirme, DMZ ve ACL WAN tarafından erişim) engellenecektir.)"