scelebi1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şimdi hocam arkadaşa diye gönderilen paraların geri alınması biraz zordur, ancak sürekli arkadaş seçeneği ile ödeme alıyorsanız buda paypalın dikkatini çeker toptan uçurabilir ki bu daha tehlikeli,

Paypal dan ödeme aldığınızda karşınızdakine güvenmek zorundasınız, yapacak bişey yok ben genelde ödemelerimi ticari olarak alıyorum, ve gönderim gerekmez seçeneği ile gönderilmesini istiyorum ayrıca açıklama kısmına ürünü teslim aldım veya sanal ürün aldım gönderim gerekmez yazdırıyorum. ki paypal da para kazansınki bana ses etmesin.

Ancak büyük tutarlar için, ayrıca paypalı gönderdiği e-mail hesabından da paypal hesabı mailime e-mail göndermesini ve aynı açıklamaları yazmasını istiyorum.
peki, işe yararmı? belki hayır ama eşşeği sağlam kazığa bağlama olayıdır anlattıklarım.
Sonuçta iş kurda kalmış yer yemez.

yazdığım mesajın faydalı olduğunu düşünüyorsanız. sağda R10+
R10+ verdim hocam teşekkürler ben paypalı yıllardır bilirim ama tanışmam 1 ay kadar öncesinde çok detaylı bilmem kurallarını vs ama aklımın almadığı birşey var oda şudur dispute bu kadar kolaymı ? kişi benden gelip mesala 30 domain alsa ben domainleri reglesem sonra adamın paneline atsam adam sonra dispute çekse parayı gerimi veriyorlar hemen bu adama ? domainlerde gider , parada ? bu sistem bu kadar basit mi ? nette bir çok yerde paypal var iyi o zaman bende gidip birşey alayım sonra dispute çekip paramı geri alayım bumu yani sistemin işleyişi ?