48.000 güzel para. O kadar parayı bu araçlara vereceğime 2. el temiz daha üst sınıf bir araba alırım takıntılı birisi değilsem. (2. el aracı herkes kullanamaz, kullanmaz)
2009 Dizel fiesta kullanıcısı olarak söylüyorum bunu. Ben kendi aracımdan memnunum, performans konusunda çok çok iyi olmasa da yeterli (1.4 TDCİ) .hem yakıt, hem tasarım konusunda bence iyi yerlerde.
Clio hiç kullanmadım ama genel olarak Renault antipatik geliyor bana. Tasarımı hoş olduğu kadar oyuncakmış gibi de geliyor. Yakıt konusunda fiestadan daha fazla yakacağını tahmin ediyorum. Fabrika verilerini tutturmak çok zor.
Piyasada çok fazla fiesta var. Pazarı iyi durumda. ikinci eli peynir ekmek gibi satılıyor. Bu da bence bir + dır. Facebooktaki Fiestam grubuyla güzel vakit geçirebilirsin : ) Etkinlikler yapılıyor sürekli bayaa kalabalık bir grup. Ford Ralli ekibi falan katılıyor ekşınlara
Tasarım, yakıt, ikinci el piyasası, servis durumlarını iyice araştırıp içine sinen hangi araçsa onu almanı tavsiye ederim. Sonuçta sen kullanacaksın. Milletin dediklerini dinlersen araba alamazsın : )