Yanlış düşünüyorsunuz hocam neye göre kötü ?
İphone 3gs var iphone 5s var isme takılmayın ikiside son model araba ikisinin de birbirinden daha ilgi çekici özellikleri vardır.
Hani satarken zorlanacağın bi markalar olsa eyv. ama ikiside isim yapmış büyük markalar.
Sonuçta Dacia alsan anlayacağım isim den dolayı fakat renault kötü bir marka değil.
Sevdiğinizi alın daha sonra arabaya bindiğiniz de keşke diğerini alsaydım demeyin çünkü iş işten geçmiş olur sıfır araba alacaksınız.
Bu arada kredi girişleri yapıldı mı onaylandı mı ?
%70 i ne mi kredi veriyorlar hocam ? Peşinat ne kadar vereceksiniz.
Haklısınız , 0 alıyorum geri dönüşü yok bu işin. En çok Clio 4'ü beğendim. Ama Ford'da diyince duruyor insan. Alırsan Ford olursan Lord sözü gerçek midir bilmiyorum.
Evet hocam aracın fiyatı 48 bin lira. %70'ini kredili olarak ödeyebiliyorsunuz.
Renault'ta Peşinat : 14000+1000 tl küsür kasko ücreti = 15000'e geliyor.
Ford'da Peşinat : 16000+1000 tl kasko ücreti = 17000'e gelecek.
Clio 4
En önemli özelliği göz alıcı bir tasarıma sahip olması ve satarkende alıcısının bir hayli fazla olmasıdır yani benimde aklımda bu araç var he le ki kırmızı rengi varya offf der insan.
Benimde kafa Clio 4'de zaten hocam ama siyah renkte. Siyah rengi var mı diye sormuştum, metalik olanını. Türkiye'de yoktu Çorlu'daki Renault Buhari bayisi. Gidip İstanbul'daki Mais'i aradım. Siyah renk var dediler. Hepsi satış taktiği.
Adam ne yaptıysa kırmızıyı almadım. Bize yakışmaz

)