Açıkcası bana karşı bir itiraz falan söz konusu değil. Ben sadece patentleri sorgularken bu haksız olayın farkında vardım. Adamlar burada yeni bir ürün icat etmişler. bu üründe güzel hitli com.tr'leri örnek : cantacilar.com.tr'yi taş kırım madeni sınıfında tescilleyip insanların ellerinden haksızca domainleri almaları. bu ve bunun gibi olaylara insanların izin vermemesi lazım. nasıl bu insanlar engellenir hangi hukuki yollar izlenmeli gene legal yoldan ne yapılabilir. r10'daki tüm haber siteleri sahiplerini bu durumu haber yapıp sosyal medyada yapan firmanın adıyla ifşa etmesi lazım. Bu gibi çözümler bulunup bu gibi durumlar için bir kontrol mekanizması oluşturulması lazım.
Öncelikle durumunu anlıyorum ve şunu soruyorum. Diyelim'ki bir yol var ve dava açabilirsiniz. Kazanma şansınız'da yüksek, dava açacakmısınız ?
Eğer dava açmayacaksanız zaten pek'te çabalamanın gereği yok. Legal olmayan yollar ile uğraşın. Eğer yok ben her türlü dava açarım, diyorsanız oturup size hangi yol'dan gidip dava açabileceğinizi anlatayım.