MetropolMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle İki arkadaşı da tanımam etmem.

@AdimTeknoloji ilanı veren arkadaş yazmış nerden alındığını ve lisanslarını da teslim edeceğini. Bu size göre etik olmayabilir ki hani düşünce yapısı ile düşünüyorsunuz merak içerisindeyim. Themeforest ta zaten adam ücreti karşılığında satıyor arkadaş ta bunu ücreti karşılığında almış ve bir emek harcayarak whmcs ye entegre etmiş ve satıyor, bu entegrasyon için harcadığı emek içinde bir ücret istiyor.

Şimdi Tasarımı yapan kişi Emek harcamış themeforest.net e koymuş arkadaşta parası ile aldığını söylüyor. Dolayısı ile Tema yapımcısı emeğinin karşılığını almış oluyor.

@NetsaBilisim de entegrasyon için emek harcamış bunu da bir ücret mukabilinde satıyor. Emeğinin karşılığını istiyor.

Emek hırsızlığı göremedim ben açıklarsanız sevinirim.

Bir insanı Hırsızlık ile suçlamak bence bu kadar basit olmamalı kusura bakmayın ama ben yazdıklarınızdan @NetsaBilisim'e direk bu ithamda bulunduğunuzu anladım. Yanlış anlamışsam Özür dilerim.

Gelelim sağdan soldan almak etik değil dediğiniz cümleye bu durumda a dan z ye her şeyi kendiniz tasarlayıp çizmeniz gerekiyor ki bunu deme hakkınız yok kanaatimce en basitinden sitenizdeki canlı destek resmi bile başka sitelerde de var.

Yani @NetsaBilisim in dediği gibi önce kendi söküklerimizi bir dikelim sonra birilerine laf atalım.

@NetsaBilisim in hiç mi hatası yok elbette var o da şu cümle ilk okunduğunda tasarımı kendisi yapmış gibi algı uyandırıyor.

Arkadaşlar merhaba bir müşterim için özel olarak WHMCS tasarımı yapmıştım müşteri paneli dahil,

onun yerinde

Arkadaşlar bir müşterim için themeforest.net ten alınmış bir temanın whmcs entegrasonunu yapmıştım müşteri paneli de dahil

Bence daha doğru olacaktı.

İyi Forumlar
uyarınız için tşk ederim arkadaşım ilk satırı düzenliyorum haklısınız sanırım