dostum acını anlıyorum bende de bu oldu dün gece yarım saat içinde
Sayfa adı aynı olan 3 farklı sayfamı facebook a başvurarak birleştirme işlemini onlara yaptırdım. Sayfam 340K idi dün gece. Bir anda 180K üye gitti resimde görünenden daha fazla üye gitti.
Facebook a mail attım. İlk mesajıma bu durum Yazışmalar şu şekilde :
Ben : Sayfamın Üye sayısı bir anda 180k düştü . Konuyla ilgili açıklama yapar mısınız?
Face : Merhaba xxxx,
Sayfandaki üyeler ile etkileşimini artırman gerekiyor. Bunun için ilgi çekici paylaşımlarda bulunman ve üyelerin olabildiğince çok etkileşimini sağlaman gerekiyor.
Ben : Bakın Kutlu Bey, bu normal bir düşüş değil. Sayfamın etkileşimleri çok yüksek ve üyeleri çok beğeniyordu. Dün dakikalar içerisinde üye sayım 338.000 den 161.000'e düştü. Dün akşam saat gece 01:40 sularından 03:30 a kadar yaklaşık 180.000 üye düştü. Ve içerisinde sayfayı beğenen kendi arkadaşlarımda vardı bu kişilere sorduğumda kendi iradeleri dışıdna sayfayı beğenmekten vazgeçtiklerini dile getirdiler. Facebook'a sürekli sponsor olan biriyim. Ve aktift olarak paylaşım yapıyorum. Büyük bir hakmaduriyetim oluştu. Bu mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.
Face:
Merhaba xxx,
Facebook olarak biz üye almak ya da eklemek gibi uygulamalarda bulunmuyoruz.
Durumu Sayfa Birimi ile görüşeceğimden emin olabilirsin. Her hangi bir güncelleme aldığımda seninle iletişime geçeceğim.
Teşekkürler,
Ben : Hak magduriyetimin giderilmesi icin üye sayimin eski haline getirilmesi yada sitesi ve sayfasi bana ait oldugu icin sayfamin onaylanmasini istiyorum aksi takdirse hakkımı yasal yollarla arayacağımı bilmenizi isterim.
(Domuzdan ne kıl koparsak kardır hesabı postamızı koyduk)
Durum bu yarın cevap verirler . Burdan yazarım