Hit ile adsensenin alakası yok. Google'da kendi yönergelerinde olmayan şeyleri ne kafayla size söylemiş kimse o yetkili yanlış söylemiş.
Orasını bilmiyorum ama denemesini yaptım ve bugüne kadar aldığım adsenseleri o şekilde aldım yaptığım düzgün bir haber sitesine adword reklamarı ve diğer reklamlar ile ciddi hatırı sayılır hitler aldım ve bütün bunları başvurumdan 1 ay önce ve başvurdan 1 ay sonra kesintisiz devam ettiriyorum ama öle 1000 - 2000 hitler değil içerik girişlerinide kesintisiz devam ediyorum web araçlarına kayıt vs. yapıp siteyi onaya gönderiyorum 1 hafta içinde 1. ve 2. aşama onaylanıp hesap aktif oluyor ama aynı şartlarda yaptığım başka bir siteyi reklamını yapmadan adsense başvurduğum zaman bana kabul edilmeme nedeni olarak yetersiz içerik mesajı geliyor.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:53:46 -->-> Daha önceki mesaj 01:49:27 --
Adsense başvurusu yapıpta daha 1.aşama bile sunulmadan
ret edilen...
"Siteniz Google politikalarıyla uyumlu değildir" şeklindeki genel
ifadeler için de bir bilgi verdi mi?
"google politikaları ile uyumlu değil" mesajının nedeni nedir bilmiyorum ben en çok yetersiz içerik bahanesi ile kabul edilmemeden bahsettiğim için onun nedeni hit olarak açıkladı demmki daha hite bile gelmeden bir politika ihlali varki kabul olmamış sitesini dört dörtlük yapıpta hiçbir kusur bulmayan organik içerik girmek için canı çıkan adamlar neden yetersiz içerik alır bunu direk öğrenmekti amacım