Ben cevaplayayım.
850 li numarayı kendi telefon numarana yönlendireceksen eğer 850 numarada tl olması gerekiyor. Kısaca bu durumu açıklamak gerekirse telefonu yönlendirdiğinde 850 li numarayı aranınca 850 li numara yönlenen numarayı arıyormuş gibi ücretlendirilir. Bu durumda hem arayan kişiden tl gider hemde 850 li numara bakiyesinden tl gider yani ücretli.
NetGSM de android ve IOS uygulamaları var bu uygulamalar ile yönlendirme yapmadan cihazına yüklediğinde yine görüşme yapabilirsin ancak internet paketinin olması gerekli yani uygulama online olduğu sürece kullanabiliyorsun. Ayrıca mobil uygulama ile görüşme yaptığında konuşma kalitesi iyi değil.(Baz istasyonunun bana uzaklığı ile ilgili olabilir.)
Ayrıca değişmediyse NetGSM de yıllık 1TL karşılığında numara alabiliyorsun.
1 yıllık operatör çağrı merkezi deneyimim var bu deneyime istinaden yazdım. İyi forumlar.(3. büyük olan)
Biri sizi aradığında 0850 numaradan yani sizden bakiye ücret düşmez sadece arayan kişiden ücret düşer o standar ücret 41 kr veya paketi vs varsa ordaki dakikalardan düşer.
Numara alma ücretsizdir.
Sio sen en iyisi netgsm sitesini incele bazı yanlış eksik bilgiler verilebiliyor.
Ayrıca yukarda biri 20 tl veriyoruz demiş o 20 tl santral ücreti sanal santral alırsanız 20 tl verirsiniz senin için gerekli degil yani o
https://www.netgsm.com.tr/0850li-num...=1#avantajlari