Site: http://www.Fikirler.net Kayıt: 2014
Bitiş: 2015
Domain Registers: İHS
Sitenin günlük hit sayısı?: -
Alexa Ülke: 19 K
Alexa Dünya: 2 M
Sitenin herhangi bir banı, sorunu?: Hayır, yok.
Sitenin tema ve yazılımlar satışa dahil mi?: 7 Adet özgün içerik taslaklar da, Wordpress sade tema
Açıklama:
Fikirler başlı başlıcasına degerli ve kıymetli bir Domain hepimiz biliyoruz. Çok büyük projeler ve umutla aylardır takip edip, düştükten sonra çılgına döndügüm proje olarak Fikir Danışmanlığı, İnsanların Fikirlerini sunacağı bir Sosyal ağ projesi oluşturmak istiyordum. Bunun yanı sıra İş Fikirleri, Yaratıcı Fikirler, Trend Fikirler, üzerine bir " Blog " kurmayı hedefliyordum. Domainin ek olarak 1.000 e yakın alan adı vardır bunların bazıları (Morfikirler, Trendfikirler, Myfikirler, Mavifikirler) herkes tarafından tanınan gelişmiş sitelerdir.
Ben Domaini kullanmadım sadece Hosting açtım ve taslaklar da 7 Adet özgün makale var ama sitenin Alexa Ülke ve Alexa Dünyasına bakarsanız. sizede ilginç gelecektir.
Domain 14 yıllık köklü bol hitli bir tarihi var WebArchives den bakabilirsiniz.
Siteyi ucuza satıyorum ve ilk Domain transfer edilecek, ücret bütün işlemler tamamlandıktan sonra alınacaktır.
İstenen Fiyat:
150 TL
1 Adet Logo ve @Fikirler_net adlı 3 K Twitter hayranı %100 Türk organik üyesi vardır.