Merhaba,
Dostlar özet geçeceğim hiç uzatmadan. Lütfen kesin ve tam bilgisi olanlar yazarsa sevinirim. 3-4 kişiyle görüştüm hep kurumsal ağızla yada lafı dolandırarak yazdıkları için hiç bir şey anlaşılmıyor maalesef.
Soru;
* Ben sadece 0850 *** ** ** numarayı sadece avea operatörlü cep telefonuma yönlendirmek için kullanacağım. 553 *** ** ** yani 0850 sadece göstermelik olacak. Böyle pozitif bir hava katacak. Yani özetle X kişisi 0850 *** ** ** numarayı aradığı zaman 553 *** ** ** numaralı hattım çalacak.
Bu mümkün müdür? Avea woops tarifesindeyim bunun tarifeyle alakadar bir problemi olmaz sanırım? Ücret mücret verir miyiz bunun için acaba. Bir çok kişiye sordum ücret vermezsiniz android telefonunuz gerekli program falan kurulduktan sonra sıkıntısız kullanabilirsiniz dediler.
Özetle gösteriş, pozitif bir hava katması açısından istiyorum ben başkasını aradığımda 0850 numara gözükmesine görek yok karşıda. 553 numaralı avea numaram gözükebilir problem yok.
Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler lütfen tam net bilgi sahibi birileri yazarsa sevinirim kulaktan doğma yada sallama cümleler kurarak zaman kaybettirmemeye özen gösterelim. +R10 geçerliyse bu konu üzerinde cevap verenlere kullanacağım.
Sevgiler.