Merhaba arkadaşlar 1980 dogulmuyum 2 çocuk babasıyım. ilk okul 5.den sonra babamın yanına çıraklığa başladım askerden geldiğimde Bilgisayarla tanıştım inanın chat kanallarında selam yazmasını 2 dakkada yazıyordum tuşları bulabilrisem tabi kendimi geliştirdim sohbet sitesi açtım 1 2 yıl bu işle ugraşınca çat pat bişeyler ögrendim adsense hesabı açtım zar zor onu çaldırtım. bilgisizligin gözü kör olsun Sonra bidaha açtım 6 sene bir fiil bu hesabı kullandım bir kere uyarı aldım. reklam yerleşimlerinden reklamalrı düzenledim hatta sildim aradan 3 saat geçti tüm hesabım kapatılmış tüm domainlerimde beraberinde ban yedi. Çok güzel paralar kazandım işim varken ek iş kurdum Arabamı aldım 2 çocuk okutum bu güne kadar.

Sogudum artık bu Googlenin algolitmalarından Googleden sitelere içerik girmekden Adsense hesabım var yedek gene kazanıyorum şuan ama harbiden sogudum adamın birisi iframe ile dogal olmayan hitler yoluyor pat ne var dogal olmayan hit yuzunden banladınız saçmaladıkca saçmaladı google Bu işi artık oğluma devretcem İşyerimin başına geçicem Ha sitemim yok Ben bu güne kadar ekmek yedim ilk okul mezunu olmama ragmen günlük 300 bin hitler yapa bildim ayda bir araba parası kazana bildim Forumda Çok görüyorum ben kazanamıyorum ben bu halimle bu ögrenim bilgimle kazanıyosam gayret ederseler herkes kazanır.

Sitelerimden makale satmaya kaldım 5 10 sitemden banlanan sitelerden ismi lazım degil diyoki siten banli 100 lira vereyim Gülesim geldi ben o 100 lira verdigin site ile araba satın aldım dalga gecer gibi bu sekil pm ler atiyolar Bu işin benim açımdan yapılacagı falan kalmadı Adsense banlı tüm sitelerimi satıyorum bunların içinde 1, 2, 3 k lık siteler mevcut ben adsense banını kaldırım diyenler varsa satarım