Antalya harika ya gel kardesim gel
Kolay is de bulursun
Gel, iş bul oku paraları ez mezun ol git
iş bulmak kolay mı o kadar ya
Öncelikle hayırlı olsun

Ben ağırlıklı olarak İzmir ve Alanya'da yaşıyorum ama elimden geldiğince cevaplayayım.Ev kiraları hemen hemen her yer de aynıdır aslında.Benim çok başıma geldiği için biliyorum.Olay tamamen araştırmayla alakalı.Antalya'da 300 TL'ye de ev bulabilirsin 10.000 TL'ye de.Ben İzmir'de de çok uygun fiyatlara ev bulabildim yani tamamen araştırma meselesi.
Antalya büyük şehir olduğu için yaşayan öğrenci sayısı çok.Doğal olarak Antalya halkı da öğrenciyle yaşaması gerektiğini öğrendi

Keza yerlilerine denk gelirsen ve seni severlerse yeme de yanında yat.
Nacizane önerim eğer gelirsen Antalya ortamına ve gecelerine kendini çok kaptırma.Elini veren harbiden kolunu kaptırıyor kendine hakim değilsen.Zaten kendin de karşılaşacaksın.Antalya yazın ayrı telden,kışın bambaşka bir telden çalar turistik bir şehir olduğundan.Ama kışın daha eğlenceli benim gözümde turist pek kalmadığı için.Antalya insanı eğlencelidir tabi tedbirli olmak her zaman için iyidir.
Lafın özeti öğrenci olunacak güzel yerlerden biridir Antalya merkez kampüsteysen eğer.Yani yüksek okul falan seçme ilçelerden oralarda yaşanmaz.Benden bu kadar başka olursa sorun cevaplarım itina ile
Vallla hocam Bursa ya da antalya arasında karar kılmam lazım değerli bilgiler için sağolun