Ayak koyduğunuz yerde pc kasasının arka kısmındaki power girişi gibi bir elektrik girişi var. Yeni modellerde aküler seyyar değil. Sabit. Pedal olayı da yok. Eski modellerd petallı ve aküsü seyyar ama çok sürat ve verim olayı yok.

Normal elektrik prizite takarak şarj ediyorsunuz. Şarj üniteside fan var soğutuyor. Dolunca otomatik kendi kendini kapatıyor.

1 dolum 6-8 saat kadar sürüyor aşağı yukarı. Ben takıyorum akşam sabah alıyorum. 1 depo ortalama 80 kg civarında bir kişi binse sadece günlük 60 km yapar. Ortalama saatte 40 km hız ile. 120 kg kadar bir yük ile gezse sürekli motor 1 depo normal ortalama bir yerde sürekli yokuş yoksa 45-50 km kadar yapıyor. Son 5 km verim düşüyor tabi.

100 km'de 1,5 lira gibi bir şey yaktığı söyleniyor. Ama bizim eve ben aylık bununla 350 km civarı yol yapıyorum işe gidip gelirken. O dahil ev elektriği 3 tane dolap ve muhtelif eşyalar ile birlikte 60-65 tl geliyor. Aynı ücreti otobüs veya minibüse versem aylık 70-100 TL civarı yol masrafım olacak birde çektiğin cabası. Yani kendini kafadan amorti ediyor ev elektriğine mi sayarsın yol masrafına mı ikisinden birisi kesin bedavaya geliyor.