Merhabalar hemen konuya gireyim ne yaptıysam bir türlü kilo alamadım, bunun asıl nedeni ise iştahsızlığım çünkü sürekli tokum hiç bir şey yiyemiyorum internette araştırıyorum ona buna soruyorum ama hep aynı cevaplar balık yağı hapı, protein tozu vb ama sonuç 0, elde var 0 bir türlü kilo alamıyorum. Yaşım 22 Boyum 1.70 Kilom 61 - 62 hep bu arada gidiyor geliyor bi 75 olamadım arkadaş kafayı yicem tavsiyelerinizi ve özellikle işe yaramış tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
merhaba protein tozu size kilo aldırmaz, kilo almak için karbonhidrat tozu kullanmanız gerekiyor. sigara içiyorsanız bırakın iştahınız düzelecektir. normal hergün aynı saatte 3 öğün yemeğinizi yiyin ara öğünlerde meyve veya bir adet snickers çikolata tüketebilirsiniz. kesinlikle gece yatmadan önce yemeyin, kilo alacam diye sağlınızdan olursunuz. bunların üzerinde spora başlayın, ağır spordan bahsetmiyorum 3 erli set halinde şınav, mekik çekebilirsiniz, yürüyüş yapın gün içinde enerji harcayın yani. buna ek olarak mega mass 2000, mega mass 7000 karbonhidrat tozu alabilirsiniz bütçeniz varsa. bütçeniz kısıtlı ise hardline gainer 4.5 kiloluk olanından alın ve her gün 500 ml süt ile bir kez kullanın. 1 ay içerisinde 3-4 kilo alırsınız ve vücudunuz şekillenir.