tosunkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mükemmel olmuş hemen yükleyeyim. senin pluginin dururken gavurun w3 total cachesi super cachesi yüklenir mi
tşk ederim

MetaLchesH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Permalinkleri aktif etmeden eklenti çalışmıyor. Permalinkleri aktif edince de cpu kullanımı % 100'e çıkıyor ve sunucu kitleniyor. Araştırmadığım yer kalmadı; fakat bir türlü sorunu çözmeyi başaramadım.
başka bir sorun vardır muhtemelen çünkü permalink için yapılan iş öyle karmaşık bir iş değildir. sitenin günlük hiti kaç?

ZeoMast3r adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Post Ratings
eklentisini kullanıyorum ve cache olduğundan dolayı verilen oylar bir sonraki cache silme işlemine kadar görünmüyor google bu konuda ceza verebiliyor. Bunu da yapmanız mümkün mü
eklentinin url'sini pm atabilir misin

kurac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ellerinize sağlık, burada konunuzu görünce yabancılarınki yerine sizinkini kullanayım dedim ve hakikaten çok başarılı olmuş, tebrik ederim.

İzninizle bir şey danışmak istiyorum. Temadaki responsive özelliği bozulmadı, tarayıcının boyutunu küçülttükçe 4 kolon olan resim sayısı 2'ye düşüyor örneğin. Ancak telefondan girince (eskiden 2 kolon resme düşerken) artık 4 kolonda resim çıkıyor, resimlerin boyutları küçülmüş oluyor. Sizin bir yorumunuz var mı bunun neden olabileceği ile ilgili ? Mobildeyken tüm ayarların geçersiz olması gibi bir seçenek olamaz mı ? Teşekkür ederim.
zaten öyle bir seçenek mevcut.

Mobile: Don't show the cached version for mobile devices
Mobile: Mobile kullanıcılar için cache'i gösterme