Öncelikle İyi akşamlar arkadaşlar müşteri olarak uzmanbilişim ve yanlısı olan arkadaşların yorumlarını ve uzman bilişim hakkındaki tüm yorumları göz önünde bulunarak yazıyorum.
İlk olarak ödeme yapıldıktan sonra teslim edilecektir mesajı tarafıma gelmiştir , daha sonraki günlerde kesinlikle teslim edilmemiştir. Teslim edilmeyen günler için en az gün baz alarak söylüyorum ticketlara tarafımca cevap atılmış ancak uzman bilişim tarafından cevap alınamamıştır. Söz konusu tarihlerin fotoğrafları şikayet konusunda mevcuttur. Bazı arkadaşlarım telefon ile neden aranmadığı konusunda bildiri yazmışlar ; uzman bilişim firmasını telefon ile aradığıma dair verilmeyen günler için kayıtlarımız da mevcuttur günlük yaklaşık olarak 3 kez aranmış hiçbir şekilde telesekteterden öte herhangi bir müşteri temsilcisiyle iletişim sağlanamamıştır. Uzman bilişim eğer kendi kayıtlarını tutuyor ise kendisi kontrol edebilir 226 00 ** ve 0507 095 61 ** numarasından defalarca aranmıştır. Ayrıca hangi datacenter firmasında 5 gün boyunca iletişim bozukluğu oluyor da sorun olduğu halde destek bildirimlerine cevap verilmiyor acaba ? Arkadaşlar gereken cevaplara benim yerime yazılacak olan her şeyi yazmışlar "teşekkür ederim". Lafı fazla uzatmak istemiyorum bütün her şey resimleri ve telefon kayıtları ile birlikte elimdedir. Dün itibariyle Evren Hukuk Bürosuna gerekli evrak ve bilgiler teslim edilmiştir ve dolandırıcılık kapsamında yargılanması için gereken her şey yapılacaktır.
Tüm r10 ailesine teşekkür ediyorum konunun kapanmamasını ve uzmanbilişim yetkililerine gerekenin uygulanmasını rica ederim..
Hala neyin dolandırıcılığından bahsediyorsunuz anlamış değiliz, ya biz kendimizi anlatamıyoruz ya da siz anlamamak için çaba gösteriyorsunuz. Biz VDS'nin tesliminin geciktiğini kabul ediyoruz, bu konuda farklı bir şey söylemiyoruz. Buna istinaden sizden özür diledik ve size yapabileceğimiz 2 seçeneği sunduk. VDS'nizi teslim edebiliriz ya da ücret iadenizi yapabiliriz dedik. Siz buna cevap bile vermeden şikayet konusu açtınız, hala da kendi bildiğinizi okumaya devam ediyorsunuz.
Ayrıca çok merak ediyorsanız hangi veri merkezinin ne sorunu yaşattığını Skype üzerinden ekleyin, daha önce de dediğimiz gibi R10 üzerinde paylaşmamız yakışık almaz.