digitals adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz hakkınızı aramak için şikayet açıyorsunuz normal
Firma şikayeti sildirin ödemenizi yapalım demesi anormal.

Bence şikayetleri silin helalleşin ödemenizi yapsınlar konu kapansın. Ramazan ayında iyimser olmak gerekir.

Hayırlı iftarlar
UzmanBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ücret iadesini istediğini belirttikten sonra normalde ücret iadesi bulunmayan VDS hizmetimizin iadesini yapabileceğimizi belirttik. Şikayet konusu açmasıyla bir alakası yok ve destek taleplerim silindi diye yalan söyleyen de müşteridir.

Biz sizinle daha fazla muhatap olmayacağız, bizim muhatabımız müşterimiz ve forum yöneticileridir. Konuya vakit ayırdığınız için teşekkür ederiz.
Webm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şikayet edecem dedikten sonra para iadesi teklif etmişsiniz doğru mu? Yoksa sallayıp duracaktın büyük ihtimal. O zaman anlatınlarda yalan bir nokta yok. Ticket'ta da yalan söylüyorsun yazmışın birde müşteriye. Senin açından elle tutulacak yanı yok bu yazdıklarının.
denizli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu mesajınıza istinaden yazıyorum. UzmanBilisimle yakınlığınız nedir?
Şu resimdeki ticket görüntülerine bakın!

ayın 3 ünde ticket açılmış hizmet alınmış. Ayın 4-5 ve 6 sı firma ticketa herhangi bir mesaj atmadığı görülüyor. Firma datacentera suç buluyor. Olmaz mı olabilir. Peki ayın 3 ünde açılması gereken hizmet neden ayın 4,5 ve 6 sında açılan ticketlara bir cevap yazılmadı. Müşteri neden bir bilgilendirilme yapılmadı? Burda müşteri ciddiye alınmamış Müşterinin ticketına cevap verme zahmetinde bile bulunmamış firma. bi firma 3-4 gün boyunca bi ticketa cevap yazmıyorsa gerisini siz düşünün. Sizin bu yorumunuzu taraflı görüyorum. Firmayıda kınıyorum. datacenter 5 gün kapalıymış sizin ticket sistemide mi kapalıydı çok düşünüdürücü bir durum. Yönetim art niyeti görüp konu sahibi ( müşterinin ) haklılığını görecektir. Ek olarak : Müşteri firmayı dava edip yukarıdaki resmide kanıt olarak sunabileceğini düşünüyorum. Firma ücreti almış ama hizmeti vermemiş. Üstüne üstlük açılan ticketlara cevap vermediği görülüyor. Müşteri eğer maddi manevi zarara uğradıysa bu 3-4 günlük sürece firmaya tazminat davası açıp zararını ödetebilir.

Herkese hayırlı Ramazanlar. Hayırlı işler.
Kalavun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle firmaları bulmak için ayrı bir arama motoru felan mı kullanıyorsunuz?
denizli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu yazdığınızı okuyun. Birde yukarda ekran görüntüsünü okuyun ayın 4-5-6 sında ticketlara herhangi bir cevap verilmemiş değil mi? Özür hangi tarihde dilenmiş? Ticketlara cevap verilmediğine sinir olmuş, kendini takmayan firmaya, ödemeyi alıp hizmetini alamayan firmaya artık daha fazla beklemeyeceğini r10 ve diğer platformlar hakkını arayacağını belirtmiş. Ne hikmetse 3-4 gündür ticketlara cevap vermeyen firma hemen özür dileyip iade teklifinde bulunmuş ve açılan şikayet konularını silmesi için müşteriye telkinde bulunmuş. 3-4 Gündür açılan ticketlara cevap vermeyen firma nerdeymiş peki bu zamana kadar sayın
digitals. Ben sizin taraflı yorum yaptığınıza inanıyorum. Çünkü yaptığınız yorumlar kanıtlara aykırı yorumlar sırf firmayı desteklemek firmayı su yüzüne çıkarmaya yönelik. Siz bi firmadan hizmet alsanız ödemeyi yapıp ticket açsanız akşam kurulcak deseler. Ardından 3-4 gün sizin açtığınız ticketlara bile cevap yazmasa siz ne yapardınız? Bu durumdan sonra eminim sizde r10 ve böyle platformlarda hakkınızı aramak için böyle konular açacaktınız. Ve firma bu şikayet konularını göründe paçayı kurtarmak için hemen size ulaşıp iade yapalım sizden özür dileriz diyecek. Datacenter 5 gündür kapalı diyecek eee 3-4 gündür ticketlara cevap yok ticket sistemide mi kapalıydı Neyse herşey ortada ben sizin yazdığınız yanlı yazıyı hiç iyi niyetli bulmadım o yüzden yazdım. Gerisini yönetim halleder
Uzmanbilisim tarafıma birşey yazmış ona cevap vermek istiyorum.

ilk önce ilginiz olmadan demişsiniz digitals sizi savunuyor onunda bu konuyla ilgisi yok peki ona neden konuyla ilginiz yok neden yazıyorsunuz demiyorsunuz? Ben yazarken digitals nickli arkadaşın yazdığını taraflı gördüğüm için yazdığımı belirttim.
İkincisi ; cevaplanmayan hiç bir destek talebi yok dediniz doğrdu değil mi?

Şu resimde müşterinin 3 ünde ticketına cevap yazmışsınız peki 4,5,6 sındaki ticketlarına niye cevap vermediniz sayın Uzmanbilişim yöneticileri? Bu durumda mantıklı bir açıklamanız vardır umarım. Bu son postum olsun. Herkese kolay gelsin.

Öncelikle İyi akşamlar arkadaşlar müşteri olarak uzmanbilişim ve yanlısı olan arkadaşların yorumlarını ve uzman bilişim hakkındaki tüm yorumları göz önünde bulunarak yazıyorum.

İlk olarak ödeme yapıldıktan sonra teslim edilecektir mesajı tarafıma gelmiştir , daha sonraki günlerde kesinlikle teslim edilmemiştir. Teslim edilmeyen günler için en az gün baz alarak söylüyorum ticketlara tarafımca cevap atılmış ancak uzman bilişim tarafından cevap alınamamıştır. Söz konusu tarihlerin fotoğrafları şikayet konusunda mevcuttur. Bazı arkadaşlarım telefon ile neden aranmadığı konusunda bildiri yazmışlar ; uzman bilişim firmasını telefon ile aradığıma dair verilmeyen günler için kayıtlarımız da mevcuttur günlük yaklaşık olarak 3 kez aranmış hiçbir şekilde telesekteterden öte herhangi bir müşteri temsilcisiyle iletişim sağlanamamıştır. Uzman bilişim eğer kendi kayıtlarını tutuyor ise kendisi kontrol edebilir 226 00 ** ve 0507 095 61 ** numarasından defalarca aranmıştır. Ayrıca hangi datacenter firmasında 5 gün boyunca iletişim bozukluğu oluyor da sorun olduğu halde destek bildirimlerine cevap verilmiyor acaba ? Arkadaşlar gereken cevaplara benim yerime yazılacak olan her şeyi yazmışlar "teşekkür ederim". Lafı fazla uzatmak istemiyorum bütün her şey resimleri ve telefon kayıtları ile birlikte elimdedir. Dün itibariyle Evren Hukuk Bürosuna gerekli evrak ve bilgiler teslim edilmiştir ve dolandırıcılık kapsamında yargılanması için gereken her şey yapılacaktır.

Tüm r10 ailesine teşekkür ediyorum konunun kapanmamasını ve uzmanbilişim yetkililerine gerekenin uygulanmasını rica ederim..